Nieuwe zonwering kiezen voor de slaapkamer en zolder

Zonwering is in vele soorten verkrijgbaar. Hoe kwam ik tot mijn keuze.

Zonwering of raamdecoratie. Het gaat min of meer om hetzelfde.  Je wil de zon graag buiten houden, maar ook de temperatuur binnen in de zomer aangenaam houden en ook wil je dat de buren niet constant binnen kunnen kijken.  Dat zijn toch wel een aantal aandachtspunten die ik in overweging heb genomen alvorens mijn keuze te maken.

Taupe rolgordijnen

verdusiterend-rolgordijn-taupe-woonkamer

Onze muren hebben we grijs-beige geschilderd, een warme kleur die goed past bij onze vintage houten meubels en geborstelde eiken vloer.  Op internet zijn we ons gaan oriënteren en uiteindelijk is onze keuze op verduisterende rolgordjinen gevallen welke we op maat hebben besteld.  Deze kunnen eigenlijk alles wat ik bovenstaand omschreven heb. Ze houden de zon perfect buiten en de inkijk van de buren is verdwenen. We wonen zo een stuk aangenamer en dat schept rust in huis.  Bovendien hebben we gemerkt dat de verduisterende rolgordijnen door het speciale laagje aan de achterkant energiebesparend werken en dat is toch mooi meegenomen, nietwaar.  De gordijnen bevallen prima. We zijn er erg blij mee.