Verkleuren van je houten vloer voorkomen.

Hoe bescherm je die mooie houten vloer tegen de zon en voorkom je dat deze verkleurt.

Het is pas een jaar of drie geleden dat ik een mooie steigerplanken vloer heb laten leggen. Deze is met een mooie grijs-beige white wash verf afgewerkt.  Nu wil het dat de voorkant van onze kamer pal op het zuiden ligt en we best een groot raam hebben. De zon bakt er de hele dag flink op en dat is in de zomer best warm en lastig.

Vloerkleed

Toen we ons vloerkleed laatst wilden uitkloppen, ontdekten we het. Onder het kleed was de vloer een stuk donkerder wat betekent dat de rest door de zon verbleekt is. Was me dat even balen.  Ik ben me toen gaan afvragen wat te doen om de zon en warmte buiten te houden.

Een duo rolgordijn

We hebben de duo rolgordijnen op maat laten maken.

Ik wist eerst helemaal niet wat het was.  Op internet heb ik via google gezocht naar trendy raambekleding waarmee ik zon en hitte goed buiten kan houden. Ik heb samen met mijn dochter ( die goed is met de computer) meerdere soorten raamdecoratie bekeken zoals jaloezieën en rolgordijnen.  Totdat ik het duo rolgordijn tegen kwam. OP deze website heb ik mijn duo rolgordijn op maat besteld. Je kon niet alleen de stof kiezen maar ook het model en kleur kast. Aan de onderkant kun je een bijpassende rand kiezen.  Dat ging we zó gemakkelijk allemaal en een paar weken later had ik het al in huis. Wat is het mooi geworden. Ik heb een groter vloerkleed bij Ikea gekocht en samen met het rolgordijn is mijn vloer goed beschermd.